love.

Kategori: Allmänt

 
 

Stay

Kategori:

Dagen har spenderats i köket i skolan, en liten promenix efter skolan och nu har jag nyss vräkt i mig en kebab!

 

Wall away

Kategori:

Wonderful day

Kategori:

Idag var jag dödstrött som vanligt men kämpade mig igenom dagen på engelskan gör vi bok trailers as kul faktiskt! Mindre kul med svenska då vi har antiken och sånt blääh... Men var så grymt väder efter skolan så tryckte i mig kaffe för att bli pigg och tog en powerwalk och tränade lite hemma as fint nere vid havet!

home is for the heartless.

Kategori: Allmänt

 

nowords.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

School

Kategori:

Hemsk natt sov skit dåligt men kämpade igenom den hemska måndagen just nu färgar jag mitt hår och hoppas på ett bra resultat kollar också topmodel.

Här får ni bild på desserterna vi gjorde i skolan idag!

Min helg

Kategori:

Spenderat helgen med älsklingen, kollat lite skräck, filmat med kameran, lagat god mat och myst så klart. Idag åkte jag förbi syrran i stan med åt middag och kollade gamla filmer nu ligger jag i sängen och hoppas på sömn! Godnatt

tips

Kategori: Allmänt

 
 
hittade denna på en annan blogg, men tyckte den var väldigt bra visat hur man får ett snyggt ögonbryn!

Raggar

Kategori:

Sent inlägg idag har jag då inte gjort mkt har mest degat i sängen skönt de med imorgon kommer bästa boyen!

Gone Forever.

Kategori: Allmänt

Idag har jag möblerat och städat mitt rum, blev riktigt fint må jag säga! hämtade även ut min kamera idag redan kär i den! lekte en stund med Sandra & Linnea med!
 
 
 

Winter song

Kategori:

Just nu ligger jag i sängen och snyter mig förfullt! Helgen har jag spenderat hos Jimmie lite gos och kalas även beställt min älskade kamera nu så nu väntar jag på den vilken känsla haha! Snart blir de topmodel och snyta mig lite till puss!

.

Kategori: Allmänt

 
 

tips - youtube

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

The lucky one.

Kategori:

Hade bara engelska idag slutade vid lunch så har gymmat, pluggat, glott på serie och nu blir det att kolla film och gosa i sängen.

Teenage crime

Kategori:

all i want

Kategori: Allmänt

 

falling asleep without you.

Kategori: Allmänt

Tjo, inatt somnade jag jätte tidigt vid halv elva men tror ni inte jag vaknade vid tre och kunde knappt somna om låg och vilade tills sex tiden då jag somnade och försov mig med, toppen ju? så har vi haft vin provning och öl idag i skolan lite läxförhör sen fick vi lite mer läxa kul ju? just nu pluggar jag lite tills imorgon.

Back in business

Kategori: Allmänt

Tjosan i trosan, Ellen här nu har jag tänkt och börja blogga och skriva lite om mitt liv igen, denna gånger lite mer intressant och roligt! Ska snart köpa mig en ny kamera som är hel och fin så jag kan fota lite roliga bilder till bloggen så det blir lite mer intressant dock kanske det blir mer bloggning på helgen men vad gör de, over and out!

Utkast: Feb. 03, 2013

Kategori: Allmänt